PARTNERZY PORTALU partner portalu wnp.pl partner portalu wnp.pl

• Strefa premium

KHW: dwa zespoły robocze mają wypracować stanowiska ws. planu naprawczego

06-02-2015 11:56
KHW: dwa zespoły robocze mają wypracować stanowiska ws. planu naprawczego

Zarząd KHW wielokrotnie wskazywał, że bez działań restrukturyzacyjnych spółka już w kwietniu może utracić płynność finansową.

fot. Andrzej Wawok

W KHW ustalono powołanie dwóch zespołów roboczych dla wypracowania ostatecznego wspólnego stanowiska ws. programu naprawczego dla spółki. Zostanie ono następnie przedstawione radzie nadzorczej holdingu.

W czwartek piątego lutego br. odbyło się kolejne spotkanie zarządu i organizacji związkowych działających w Katowickim Holdingu Węglowym. Tematem rozmów był przedłożony przez zarząd program naprawczy KHW oraz dotyczące go przedłożone propozycje.

DALSZA CZĘŚĆ ARTYKUŁU JEST DOSTĘPNA DLA SUBSKRYBENTÓW STREFY PREMIUM PORTALU WNP.PL

lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie. Nie masz konta? Kliknij i załóż konto!

Drodzy Użytkownicy!

Zarząd PTWP-ONLINE Sp. z o.o.